Dostava :

HRVATSKA

Za sve narudžbe dostava je BESPLATNA. 

Rok dostave: Uobičajeno 24h. Otoci 2-3 radna dana

 

* Endress d.o.o. nije upoznat sa carinskim propisima zemalja koje nisu u EU, stoga nije odgovoran za moguće dodatne troškove primatelja.

 

Endress d.o.o. ima ugovorenu dostavu sa dostavnim službama Overseas Express-om ,GLS-om , HP Express-om (HP Express u određenim situacijama, npr. otoci). Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Nakon preuzimanja robe od strane dostavne službe kupac će biti obaviješten e-mailom u kojemu će biti naveden broj paketa. Status paketa možete provjeriti na stranici kurirske službe  ili na brojeve telefona:

Overseas 0800 33 66 33 LINK

GLS 01 2042 672 LINK

HP Express 0800 202 202 ;+385 (0)1 6626 780  LINK

.

Uvjeti dostave:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja.
U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona, a ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti neki od proizvoda iz narudžbe sukladno rokovima isporuke, kupca ćemo obavijestiti i u dogovoru s njim narudžba se odgađa, otkazuje ili se isporučuju dostupne količine.